Search
  • Betina Film Festival

Prijave otvorene: Postani BAFF volonter 2020

Updated: Jul 6, 2020

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za volontiranje na trećem izdanju Betina Film Festivala!


Obožavaš  film i ne možeš zamisliti ljeto bez mora? Timski si igrač i zanima te kako nastaje filmski festival? Onda je pravo vrijeme da postaneš BAFF volonter!

Prijavi se i sudjeluj u volonterskom radu i organizaciji festivala, jer #namladimafilmostaje.

Period trajanja volonterskog rada

Iako festival traje pet dana, volonteri u Betinu stižu dan ili dva ranije kako bi zajedno s organizacijskim timom sve pripremili na vrijeme. Planirano vrijeme rada je šest sati na dan u smjenama.

Festivalske dužnosti i sektori

Prema vlastitim željama i festivalskim potrebama, volonterima su dodijeljeni sektori. Preporučujemo da bacite oko na našu web stranicu i društvene mreže kako biste dobili dojam što se događa tijekom festivala. Festivalski sektori obuhvaćaju sve od organizacije projekcija i predavanja, priprema filmova, pomoći kod radionica do ureda za goste, festivalskog pulta i promotivnih aktivnosti. Svaki sektor ima svoje čari i svaki sektor je jednako bitan za uspješnu realizaciju festivala. 

Što dobivate kao BAFF Volonter?

· Smještaj - volonterima je osiguran udoban i komforan smještaj, kako bi se prikladno opustili u slobodno vrijeme. 

· Hranu- svaki dan naš restoran otvoren je za vas, za vas smo pripremili dva obroka na dan.

· Akreditaciju - pokaži se kao dio organizacijskog tima svojom personaliziranom iskaznicom i nesmetano se kreći po svim BAFF događanjima, a tu su i neki dodatni bonusi za članove BAFF tima! 

Tko može volontirati? Prijave su otvorene za sve željne novih iskustava, poznanstva i učenja o filmu i organizaciji događaja. Stoga, pozivamo studente, mlade i malo starije flimoljupce, ili one koji će to tek postati, starije od 18 godina da se pridruže volonterskom timu 3. Betina Film Festivala. 

Prijave primamo isključivo preko volonterskog obrasca, te su otvorene od 10. lipnja do 1. kolovoza 2020.godine.

#baff2020 #betinafilmfestival

322 views0 comments

©2019 by Betina Film Festival