SVE ŠTO TREBATE ZNATI O VOLONTIRANJU!

Pročitajte sve potrebne informacije koje bi vas mogle zanimati ako planirate volontirati na Betina Film Festivalu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na:

desk@betinafilmfestival.com

Što znači biti BAFF Volonter?

Obožavaš  film i ne možeš zamisliti ljeto bez mora? Timski si igrač i zanima te kako se stvara filmski festival? Svoju budućnost vidiš u svijetu filma i želiš upoznati djelatnike iz filmske industrije? Postani BAFF Volonter!

Bilo da se filmom baviš iz hobija ili ga vidiš kao svoju buduću profesiju ili si pak zaljubljenik u sedmu umjetnost koji svoju strast prema filmu želi podijeliti s drugima, Betina Film Festival pravo je mjesto za tebe.

Potrebni su nam entuzijastični i odgovorni pojedinci željni pomoći ostvarenju glavnog cilja Betina Film Festivala, a to je film približiti publici. More filmova je pred nama i potrebna nam je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju.

 

Odabir volontera

Desetak volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora koji će se pojedincu, prema njegovim željama i u skladu s potrebama festivala dodijeliti prije samog početka festivala. Pripremit ćemo vas za vaše obveze i jasno naznačiti koje su vaše dužnosti, ali i čuti vaše želje. Bit će moguća i rotacija iz sektora u sektor kako bismo vam omogućili  da se iskušate u svim poljima i odaberete ono koje vas najviše raduje. Svjesni smo neprocjenjive važnosti volontera i cijenimo vašu  predanost – osigurali smo vam besplatan ugodan smještaj i jednako tako besplatne dnevne obroke. Najveća pak vrijednost koju ćete ponijeti s BAFF-a stečeno je iskustvo, te prijateljstva i poznanstva koja vam mogu pomoći u vašem daljnjem filmskom radu.

Ako smatrate da ste spremni za BAFF avanturu, imate 18 ili više godine prijavite se i postanite BAFF volonter!

Proces prijave.

 

Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu. Iako neka polja nisu obavezna, što ih više ispuniš, veće su šanse da baš tebe odaberemo za volontiranje na ovogodišnjem Betina Film Festivalu. Zanima nas tvoja motivacija, tvoje vještine i tvoje želje. Ako te kontaktiramo u vezi dolaska potrebno je priložiti fotografiju za pravilnu identifikaciju i akreditaciju. Nepotpune prijave neće se pregledavati.

 

Period trajanja festivala i volonterskog rada

Iako festival traje pet dana, od 1. do 5. rujna, volonteri u Betinu stižu dan ili dva ranije kako bi, zajedno s organizacijskim timom sve pripremili na vrijeme. Planirano vrijeme rada je šest sati na dan u smjenama.

 

Festivalske dužnosti i sektori

Prema vlastitim željama i festivalskim potrebama, volonterima su dodijeljeni sektori. Preporučujemo da bacite oko na naša web mjesta i društvene mreže kako biste dobili dojam što se događa tijekom festivala. Festivalski sektori obuhvaćaju sve od organizacije projekcija i predavanja, priprema filmova, pomoći kod radionica do ureda za goste, festivalskog pulta i promotivnih aktivnosti. Svaki sektor ima svoje čari i svaki sektor je jednako bitan za uspješnu realizaciju festivala. 

 

Što dobivate kao BAFF Volonter?

· Smještaj - volonterima je osiguran udoban i komforan smještaj, kako bi se prikladno opustili u slobodno vrijeme. 
 

· Hranu- svaki dan naš restoran otvoren je za vas, za vas smo pripremili tri obroka na dan.
 

· Akreditaciju - pokaži se kao dio organizacijskog tima svojom personaliziranom iskaznicom i nesmetano se kreći po svim BAFF događanjima. A tu su i neki dodatni bonusi za članove BAFF tima! 

 

· Festivalsku 'opremu' - majica, torba i drugi rekviziti. 


· Zahvalnicu - da znate da nam je stalo da vas, ali i da imate potvrdu o svom radu.

 

 

Za sva dodatna pitanja obratite se našoj voditeljici volontera na mail: desk@betinafilmfestival.com (u naslovu maila obavezno naznačiti „PRIJAVA ZA VOLONTIRANJE“ ).

VRSTE POSLOVA

URED ZA

 

GOSTE I

 

POSJETITELJE

PRODAJA,

MARKETING I

 

DRUŠTVENE

MREŽE

PRIPREMA

 

PROJEKCIJA,

 

RADIONICA I

 DRUGIH

 

AKTIVNOSTI

ORIJENTACIJA 

I KOORDINACIJA

 

TEHNIČKI I 

TERENSKI 

POSLOVI

 

©2019 by Betina Film Festival